Min andra försäsongsträning med fotbollen är över. Jag är riktigt förvånad över hur bra jag hänger med konditionsmässigt. Jag som aldrig egentligen sysslat med sport? Men nästa vecka blir det nog annat, eftersom vi då ska träna på konstgräsplan. Dags att leta upp fotbollsskorna alltså!
 
Har nu testat Herbalife 24 serien lite mer. Efter träningarna har jag tagit Rebuild Strength, som smakar choklad. Stor fördel att den blandas med vatten. Den är verkligen hur god som helst! Mumma!
 
Jag börjar mer och mer förstå att Herbalifes produkter faktiskt fått mig i bättre form. Jag kan inte hävda att jag tränat speciellt mycket sedan jag började använda produkterna, men jag riktigt känner hur min fysiska kapacitet har ökat ändå. Wihooo! Det är väl så som de säger; "börjar man äta bra så känner man stor skillnad". Det känns lite som om benen bara går av sig självt. Jättebra tycker jag! Nu får vi se hur länge den här goa känslan håller i sig bara...
 
Nu gäller det att tagga inför tisdag då alltså. Kanske borde jag åka bort till föräldrarna och tjuvträna lite, känna på bollen och så. Det var trots allt ganska många år sedan jag spelade sist, och jag vill helst inte göra bort mig allt för mycket!