Igår var en fantastisk dag! Min kära mamma kom på den brillianta idéen att ta med sig sin svärdotter och mig till Symässan på Åhaga i Borås. Det var rena himmelriket att få gå igenom entrén till mässan och mötas av monter efter monter efter monter fylld med roliga små pryttlar. Pärlor, sevetter, tyger, garn, symanskiner, decoupagesaker. Att det dessutom fanns en hel del workshops gjorde inte upplevelsen sämre. Vi fick både prova på att stansa ord på smycken, lära oss olika virktekniker och testa att knyppla. Hur kul som helst! Dessutom fanns det så himla mycket roligt att handla. Det var svårt att komma därifrån utan flera fulla påsar ;)
 
 
Jag kom bland annat hem med material till att göra ett läderarmband, garn att virka med och en gratistidning.
 
 
På workshopen där man fick testa att stansa på smycken gjorde jag ett smycke med min sambos namn. Det var riktigt klurigt att få till raka, fina bokstäver, särskilt eftersom smycket var lite rundat. Men det var i alla fall roligt att testa!
 
Det var en riktigt trevlig dag! Och det känns underbart att vara pysselsugen igen, efter nästan ett års uppehåll på den fronten. Jag måste lära mig att utnyttja min tid bättre. Helt enkelt ta mig tiden att sätta mig ner på kvällen och pyssla, utan att få dåligt samvete för att jag struntar i allt jag egentligen borde göra. Skärpning, Frida!